Temperówki FBM Maestria 60kg

maszyny do przetwarzania żywności / maszyny do pieczenia chleba i cukiernicze / Temperówki

Producent: FBM

Model:Maestria 60kg

Typ maszyny: Temperówki

Numer pozycji: 167498121

Ilość: 1

Data: 10.07.2025

Rok produkcji: 2025

Godziny urzedowania: 300

Lokalizacja: Land-de Niemcy 64850 Schaafheim

Cena: 18,000 EUR

Maszyna w magazynie:Tak

Informacje o maszynie:

Rok budowy: 02/2025
Pojemność: 60kg
Waga maszyny: 360 kg
Produkcja czekolady temperowanej: 130kg/h
Podłączenie: wtyczka 16A CEE
Wymiary: szerokość 900mm, głębokość 920mm, wysokość 1550mm

Opis:
Maszyna do temperowania i powlekania Model MAESTRIA60 przeznaczona jest do temperowania i powlekania wszystkich rodzajów czekolady. Dzięki niewielkim wymiarom maszyna do hartowania i oblewalania nadaje się MAESTRIA60 szczególnie do wszechstronnego zastosowania w ograniczonych przestrzeniach.
Ciągła regulacja temperatury za pomocą za pomocą agregatu chłodzącego zapewnia, że czekolada jest zawsze dostępna w odpowiedniej temperaturze, gotowa do użycia.
Maszyna posiada podgrzewane D5763963 urządzenie dozujące, które jest sterowane przez pneumatyczny zawór trójdrogowy, dzięki czemu batony, czekoladki i inne produkty mogą być dozowane bezpośrednio do form.
Dzięki wyposażeniu maszyny w odpowiednią nasadkę do powlekania, wszystkie produkty cukiernicze mogą być powlekane (częściowo lub całkowicie).
Udostępnij tę maszynę na Facebook:

Zapytanie ofertowe

Handlowiec maszyn?

Proszę wybrać opcjonalnie

Wyślij zapytanie?

kopia do ciebie?

Save input data

Informacje o maszynie:

Rok budowy: 02/2025
Pojemność: 60kg
Waga maszyny: 360 kg
Produkcja czekolady temperowanej: 130kg/h
Podłączenie: wtyczka 16A CEE
Wymiary: szerokość 900mm, głębokość 920mm, wysokość 1550mm

Opis:
Maszyna do temperowania i powlekania Model MAESTRIA60 przeznaczona jest do temperowania i powlekania wszystkich rodzajów czekolady. Dzięki niewielkim wymiarom maszyna do hartowania i oblewalania nadaje się MAESTRIA60 szczególnie do wszechstronnego zastosowania w ograniczonych przestrzeniach.
Ciągła regulacja temperatury za pomocą za pomocą agregatu chłodzącego zapewnia, że czekolada jest zawsze dostępna w odpowiedniej temperaturze, gotowa do użycia.
Maszyna posiada podgrzewane D5763963 urządzenie dozujące, które D5763963 jest sterowane przez pneumatyczny zawór trójdrogowy, dzięki czemu batony, czekoladki i inne produkty mogą być dozowane bezpośrednio do form.
Dzięki wyposażeniu maszyny w odpowiednią nasadkę do powlekania, wszystkie produkty cukiernicze mogą być powlekane (częściowo lub całkowicie).
seller offer No. resale 167498121
Udostępnij tę maszynę na Facebook:

Sprzedawca

Delikates Manufaktur

Pan Simon Walter
64850 Schaafheim
Germany

RESALE członek od 2025

Zapytanie ofertowe

Handlowiec maszyn?

Proszę wybrać opcjonalnie

Wyślij zapytanie?

(wszystkich sprzedawcami takiej maszynie)

kopia do ciebie?

(kopia twojego zapytania zostanie wysłany na adres e-mail)

Save input data

(Save input data for further inquiries)