Temperówki INFINITY MX Chocolate

maszyny do przetwarzania żywności / maszyny do pieczenia chleba i cukiernicze / Temperówki

Producent: INFINITY

Model:MX Chocolate

Typ maszyny: Temperówki

Numer pozycji: 167427368

Ilość: 1

Data: 13.06.2025

Rok produkcji:

Lokalizacja: Land-gr Grecja 2210 Tripoli

Cena: 2,600 EUR

Temperówka do czekolady INFINITY MX została zaprojektowana specjalnie do pracy z inkluzjami wielu różnych typów i rozmiarów, zwykle do 10 mm. Jest wyposażony w ślimak zamiast pompy i ma zbiornik o pojemności 75 kg. Minimalna ilość czekolady wymagana podczas temperowania wynosi 15 kg (w tym 5 kg nasion) w przypadku stosowania metody 1 poniżej. W przypadku korzystania z metody 2 wymagane jest tylko 12-13 kg czekolady. Gdy czekolada zostanie zatemperowana, MX będzie kontynuował pompowanie, aż pozostanie tylko 5 kg czekolady.

Dzięki wymiarom 600 mm (szer.) x 660 mm (gł.), MX zajmuje znacznie mniej miejsca niż tradycyjna maszyna kołowa lub temperownica o równoważnej wydajności. Czekolada jest ręcznie temperowana przy użyciu nasion (wstępnie temperowana czekolada w postaci chipsów).

SPECYFIKACJA TECHNICZNA

Udźwig roboczy: min 5 kg - max 75 kg
Nadaje się do wtrąceń do 10 mm
Maksymalne natężenie przepływu: 700 kg/godz.
Środowisko pracy: max 20°c
Sterowany M5763503 sterownikiem PLC ze sterowaniem za pomocą ekranu dotykowego
Zdejmowany ślimak
Programowalny tryb wpłaty
Ogrzewanie bezpośrednie
Cyfrowa regulacja temperatury
Cała stal nierdzewna
Wymiary: (szer.) 600mm x (gł.) 660mm x (wys.) 940mm
Jednofazowy, 208-240V, 50-60Hz
Maksymalny pobór mocy: 2,0 kW
Maksymalny prąd: 8,5 ampera
Nie jest potrzebna instalacja wodno-kanalizacyjna
Głowica deponująca INCLIUDED
ODPUSZCZANIA
Udostępnij tę maszynę na Facebook:

Zapytanie ofertowe

Handlowiec maszyn?

Proszę wybrać opcjonalnie

Wyślij zapytanie?

kopia do ciebie?

Save input data

Temperówka do czekolady INFINITY MX została zaprojektowana specjalnie do pracy z inkluzjami wielu różnych typów i rozmiarów, zwykle do 10 mm. Jest wyposażony w ślimak zamiast pompy i ma zbiornik o pojemności 75 kg. Minimalna ilość czekolady wymagana podczas temperowania wynosi 15 kg (w tym 5 kg nasion) w przypadku stosowania metody 1 poniżej. W przypadku korzystania z metody 2 wymagane jest tylko 12-13 kg czekolady. Gdy czekolada zostanie zatemperowana, MX będzie kontynuował pompowanie, aż pozostanie tylko 5 kg czekolady.

Dzięki wymiarom 600 mm (szer.) x 660 mm (gł.), MX zajmuje znacznie mniej miejsca niż tradycyjna maszyna kołowa lub temperownica o równoważnej wydajności. Czekolada jest ręcznie temperowana przy użyciu nasion (wstępnie temperowana czekolada w postaci chipsów).

SPECYFIKACJA TECHNICZNA

Udźwig roboczy: min 5 kg - max 75 kg
Nadaje się do wtrąceń do 10 mm
Maksymalne natężenie przepływu: 700 kg/godz.
Środowisko pracy: max 20°c
Sterowany M5763503 sterownikiem PLC ze M5763503 sterowaniem za pomocą ekranu dotykowego
Zdejmowany ślimak
Programowalny tryb wpłaty
Ogrzewanie bezpośrednie
Cyfrowa regulacja temperatury
Cała stal nierdzewna
Wymiary: (szer.) 600mm x (gł.) 660mm x (wys.) 940mm
Jednofazowy, 208-240V, 50-60Hz
Maksymalny pobór mocy: 2,0 kW
Maksymalny prąd: 8,5 ampera
Nie jest potrzebna instalacja wodno-kanalizacyjna
Głowica deponująca INCLIUDED
ODPUSZCZANIA
seller offer No. resale 167427368
Udostępnij tę maszynę na Facebook:

Sprzedawca

Metal Machinery

Pan Dimitrios Papadomichelakis
22100 Tripoli
Greece

RESALE członek od 2025

  • lista maszyn (33)

Zapytanie ofertowe

Handlowiec maszyn?

Proszę wybrać opcjonalnie

Wyślij zapytanie?

(wszystkich sprzedawcami takiej maszynie)

kopia do ciebie?

(kopia twojego zapytania zostanie wysłany na adres e-mail)

Save input data

(Save input data for further inquiries)